E-R 09:00 -17:00

 

+372 5554 4005

 

lasku@mrlasku.fi

TEEE TYÖTÄ, JOISTA PIDÄT JA SAAN OIKEUDEN PAKKAAN!

Selvityspalveluita tarjoava alusta Suomessa toimiville freelance- tai kausityöntekijöille, jotka haluavat toimia kevytyrittäjänä tai Kevytyrittäjänä.

MIKÄ HERRA LASKU.FI ON?

Mrlasku.fi on alusta, joka tarjoaa selvityspalveluita Suomessa toimiville itsenäisille kevytyrittäjille tai pienyrittäjille.

Selvitysalustamme kautta sinulla on mahdollisuus lähettää laskuja, käyttää palvelu- tai yhteistyösopimuksen perusteita, tilata kortti ja tehdä YEL-eläke- ja tapaturmavakuutus valtakirjan perusteella. Jos Suomessa toimiva byrokratia on sinulle tuntematon, olet oikeassa paikassa! Yhdessä kanssamme voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja me hoidamme paperipuolen itse!

MITEN JÄRJESTELMÄMME TOIMII?

REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI

Sivustollemme liittyminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Sinulla on myös tuki viron kielellä ma-pe 09:00-17:00.

LIITÄ TARVITTAVAT ASIAKIRJAT

Liittymiseen tarvitset vain: suomalaisen henkilötunnuksen ja verokortin tai tuloverotodistuksen.

LISÄÄ YHTEISTYÖKUMPPANESI

Sinun tarvitsee syöttää tallennetut asiakastiedot järjestelmäämme vain kerran. Lähettäessäsi laskun voit valita tallennetun yrityksen, jolle haluat lähettää laskun.

LASKU TEHDISTÄ TÖISTÄ

Kevytyrtäjänä työpäiväsi ei ole maanantaista perjantaihin. Aseta aika ja maksa itse työstäsi ja lähetä laskuja vaikka joka päivä. Palkkalappu ilmestyy järjestelmäämme välittömästi ja tiedostot ovat ladattavissa PDF-muodossa.

SANA KYSEINEN PALKKA TEHDISTÄ TYÖSTÄ

Määrittelemällä oman palkkasi saat tehdystä työstä 20 % enemmän palkkaa kuin tavallisessa palkkatyössä. Maksamme palkkasi laskun saapumispäivänä.

HINTA LISTA

PALKKA

Tehdystä työstä maksettaessa palvelumaksumme sisältyy palkanmaksuun (6%), joka sisältää Suomen verojen maksamisen, ilmoittamisen, sopimusperusteiden käytön ja laskujen lähettämisen.

 

Palvelumaksu 6 % vähennetään arvonlisäverottomasta summasta vain palkanmaksuhetkellä. Palvelumaksu% ei sisällä kevytyrittäjälle maksettavia veroja, kuten tulo- ja sosiaaliveroa, eläke- ja tapaturmavakuutusta.

NOPEA PAKKA

Kun valitset Pikamaksun tai Nopean, palvelumaksuun lisätään 5 % pikamaksupalvelumaksu.

*Kiirpalka valides ei kohusta see meid teile antud makset välja maksmast.

fiFinnish