E-R 09:00 -17:00

 

+372 5554 4005

 

lasku@mrlasku.fi

TEE TYÖTÄ, JOSTA PIDÄT JA SAA OIKEUDEN PALKKAAN!

Selvityspalveluita tarjoava alusta Suomessa toimiville freelance- tai kausityöntekijöille, jotka haluavat toimia kevytyrittäjänä tai Pienyrittäjänä.

MIKÄ HERRA LASKU.FI ON?

Mrlasku.fi on alusta, joka tarjoaa selvityspalveluita Suomessa toimiville itsenäisille kevytyrittäjille tai pienyrittäjille.

Selvitysalustamme kautta sinulla on mahdollisuus lähettää laskuja, käyttää palvelu- tai yhteistyösopimuksen perusteita, tilata kortti ja tehdä YEL-eläke- ja tapaturmavakuutus valtakirjan perusteella. Jos Suomessa toimiva byrokratia on sinulle tuntematon, olet oikeassa paikassa! Yhdessä kanssamme voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja me hoidamme paperipuolen itse!

MITEN JÄRJESTELMÄMME TOIMII?

REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI

Sivustollemme liittyminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Sinulla on myös tuki viron kielellä ma-pe 09:00-17:00.

LIITTÄ TARVITTAVAT ASIAKIRJAT

Liittymiseen tarvitset: suomalaisen henkilötunnuksen ja verokortin tai tuloverotodistuksen.

LISÄÄ YHTEISTYÖKUMPPANESI

Sinun tarvitsee syöttää tallennetut asiakastiedot järjestelmäämme vain kerran. Lähettäessäsi laskun voit valita tallennetun yrityksen, jolle haluat lähettää laskun.

LASKU TEHDYSTÄ TYÖSTÄ

Kevytyrittäjänä työpäiväsi ei ole maanantaista perjantaihin. Aseta aika ja maksa itse työstäsi ja lähetä laskuja vaikka joka päivä. Palkkalista ilmestyy järjestelmäämme välittömästi ja tiedostot ovat ladattavissa PDF-muodossa.

SANAKOHTAINEN PALKKA TEHDYSTÄ TYÖSTÄ

Määrittelemällä oman palkkasi saat tehdystä työstä 20 % enemmän palkkaa kuin tavallisessa palkkatyössä. Maksamme palkkasi laskun saapumispäivänä.

HINNASTO

PALKKA

Tehdystä työstä maksettaessa palvelumaksumme sisältyy palkanmaksuun (6%), joka sisältää Suomen verojen maksamisen, ilmoittamisen, sopimusperusteiden käytön ja laskujen lähettämisen.

Palvelumaksu 6 % vähennetään arvonlisäverottomasta summasta vain palkanmaksuhetkellä. Palvelumaksu% ei sisällä kevytyrittäjälle maksettavia veroja, kuten tulo- ja sosiaaliveroa, eläke- ja tapaturmavakuutusta.

NOPEA PALKKA

Kun valitset Pikamaksun , palvelumaksuun lisätään 5 % pikamaksupalvelumaksu.

*Pikamaksun valitseminen ei velvoita meitä maksamaan sinulle maksua.

fiFinnish